Om Iso Paint Tagmaling Imprægnering Facade maling Kontakt

Om Iso Paint Nordic

Iso Paint Nordic udvikler, producerer og markedsfører løsninger baseret på videnskabelig research herunder tag- og specialmaling samt imprægnering. Iso Paint Nordic er kendt for bl.a. klimaaktiv tagmaling. Det er vores ambition at være markedets foretrukne leverandør med den bedste service og produktportefølje. Samtidig er det vores erklærede mål at sætte kvalitetsstandarden i branchen uden at gå på kompromis med hverken miljø- eller sundhedsmæssige hensyn.

For hele tiden at være banebrydende på vores felt er Iso Paint Nordics produkter og løsninger baseret på videnskabelig og anvendelsesorienteret forskning, ligesom vi samarbejder med nogle af markedets stærkeste leverandører, forhandlere og tagmalere.

Iso Paint Nordic er ejet af Tikkurila Danmark, der dækker over flere stærke brands, herunder Beckers, Tikkurila Industri og ClimateCooler. Tikkurila Danmark er en del af Tikkurila Group, som har 3.500 ansatte på verdensplan. Tikkurila Oyj blev noteret på børsen i Helsinki i 2010 og er ledende producent af maling i Norden, Østeuropa og Rusland.


Iso Paint Nordic A/S (Tikkurila Danmark A/S) · Tværvej 8 · 6640 Lunderskov · Denmark · © Copyright Iso Paint Nordic 2014
SUPPORT · Telefon +45 76 33 31 14 · Mail: mail.isopaint@tikkurila.com